Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

24ωρος Μαραθώνιος Gaming 2017 για το Χαμόγελο του Παιδιού

*
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή 25 και 26 Νοεμβρίου επανέρχεται ο Μαραθώνιος Gaming προς όφελος του Χαμόγελου του Παιδιού. Δημοσιογράφοι από διαφορετικά Μέσα του χώρου, streamers, entertainers και προσωπικότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους, παίζουν games, με χιούμορ πάντα, με στόχο τη συγκέντρωση δωρεών για το Χαμόγελο του Παιδιού, μιας οργάνωση που δεν χρειάζονται πλέον και πολλά λόγια για να αναδειχθεί η σημασία της. Το Enternity.gr δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός, με την…όχι και τόσο αγία τριάδα (Πάυλος Παπαπαύλου, Δημήτρης Καρέτσος και Μάνος Βέζος) να συνεισφέρει στην προσπάθεια.



Το stream θα ξεκινήσει στις 16:00 την 25η Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την ίδια ώρα την 26η Νοεμβρίου και δεν θα ήταν δυνατό χωρίς το Σχέδιο Β () και την επιμονή του Γιώργου Ζώκα να μένει ξύπνιος σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ ενώ, όταν έρθει η ώρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*